Vanaf eind maart tot begin juli bieden we de mogelijkheid voor jachthondentrainers met hun cursisten om bij ons te komen trainen. We hebben velden, water, bos, hoog gras, kort gras en dekking om met allerlei soorten jachthonden te komen trainen voor welk doel dan ook. Wedstrijden of voor de jacht, iedereen vindt hier wat hij of zij nodig heeft.

Vanaf begin juli tot half augustus zijn de twee vakantiehuizen beschikbaar. Een 8-persoons gîte gelegen aan het zwembad en de 4 à 5-persoons gîte gelegen in het oude molen gedeelte van het gebouw.

Van half augustus tot 1 september zijn we gesloten.

 

 

Vanaf begin september tot half oktober ontvangen we weer jachthondentrainers met hun cursisten waarbij vanaf half september de mogelijkheid bestaat om met echt wild te trainen.

Vanaf half oktober begint het jachtseizoen. In het weekend wordt er grofwild gejaagd in de bossen op ongeveer een kwartier rijden van de molen en aansluitend op maandag en dinsdag jagen we veerwild op de velden en in de bossen rondom de molen.

Bij de veerwildjacht ligt de nadruk op het werk met de honden. We zijn niet geïnteresseerd in grote tableaus maar waarderen des te meer het werk van- en met de honden. Apporteurs, spaniëls of voorstaande honden. Ervaren rotten of jonge onervaren nieuwkomers, we zetten ze allemaal aan het werk en genieten van hun verrichtingen.

De maanden januari, februari en maart zijn we gesloten.

 

 

Vanaf 1 september 2024

Prijs 1-persoonskamer incl. ontbijt €80,00

Prijs 2-persoonskamer incl. ontbijt €90,00

Menu du Jour € 30,00

Onze voorkeur gaat uit naar betalen via de App op uw smartphone. Neem indien noodzakelijk uw pas lezer mee. Een Rabo scanner is in de molen aanwezig.

 

Boek op tijd en reserveer uitsluitend via de email uw trainingsweekend trainingsweek / jachtweekend of gîte op info@moulindelachat.nl (wij nemen zelden de telefoon op)